Skip to main content

Hvor meget gor eg, hvis eg har glemt min passwor oven i kobet Badoo?

Badoo Log Ind er en popul?r pa dating boreplatform, der tilbyder brugere adgangsforhold for at finde amour plu forbindelser. I kraft af Badoo Log Ind kan fungere mageligt oprette en profil og logge ind sikken at https://brightwomen.net/da/varme-indiske-kvinder/ bryde ‘los at chatte inklusive potentielle partnere. Platformen tilbyder alt flodbred vifte af funktioner, herunder matchmaking-algoritmer plu avancerede sogefiltre, der ekstrahj?lp ved hj?lp af at finde den perfekte match. Badoo Log Ind giver godt nok brugerne mulighed foran at grundl?gge sammenh?ng oven i kobet deres sociale mediekonti fortil at fa alt yderligere fri ferie oplevelse. I kraft af et b? log-in og et brugervenligt interface er Badoo Log Ind det ideelle valgmulighed fortil kompagn, der ansoge agape tilslutte. Prov Badoo Log Ind i P-dag og find din perfekte match!

  • Find agape og nye bekendtskaber i kraft af Badoo Log Ind.
  • Landbrug Badoo Log Ind i tilgif at chatte og bese med interessante personer.
  • Oprejs en Badoo Log Ind profil og find din perfekte match.
  • Deltag i sjove aktiviteter arrangeret bor Badoo Log Ind og mod nye mennesker.
  • Inklusive Badoo Log Ind kan man udvide dit netv?rk og NATO-topmode folkef?rd ved hj?lp af f?lles interesser.

Hvorlede logger eg ind pa Badoo?

Fortil at logge ind i lobet af Badoo elektronskal du foran abne Badoo’s homepage eller mobilapp. Dern?st barriere man taste ind din e-mail eller gennemvalgsnummer og din passwor i de angivne felter. Sm?l fra da af inden fo ‘Log ind’ fortil at fa plads indtil din konto.

Hvis fungere har glemt din passwor til Badoo, kan fungere klikke inden fo ‘Glemt din passwor?’ linket nedenunder log ind-felterne. Dette vil bringe dig indtil alt side, d man kan taste ‘in den e-mail, der er tilknyttet din Badoo-konto. Fungere vil abonnere en e-mail ved hj?lp af instruktioner indtil at nulstille din passwor.

Kan jeg logge ind inden fo Badoo i kraft af min Facebook-konto?

Mm, virk kan logge ind pa Badoo igenne din Facebook-konto. Sa ofte som du dasenogle Badoo’s website eller mobilapp, barriere man klikke inden fo ‘Log ind ved hj?lp af Facebook’. Virk vil blive bedt hvis at give alkoholbevilling oven i kobet, at Badoo merinofar plads oven i kobet lulle oplysninger til side din Facebook-konto. Nar fungere har godkendt det, vil man kunne logge ind i lobet af Badoo i kraft af din Facebook-konto.

Hvorlede opretter eg aldeles ny aktion?rkonto inden fo Badoo?

Fortil at rette ud aldeles nuv?rend aktion?rkonto i lobet af Badoo elektronskal du i spidse abne Badoo’s netside eller mobilapp. Derpa kan virk gribe til at rette ud alt nuv?rend konto ved at indtaste din e-mail eller telefonnummer plu aldeles adgangskode i de angivne felter. Klik derpa i lobet af ‘Opret alt ny konto’ foran at gennemfore oprettelsen af din post.

Kan jeg benytte Badoo eksklusiv at rette ud aldeles post?

N?h, det er ikke ogs muligt at anvende Badoo medmindre at rette op aldeles post. Foran at fa ind adgang til Badoo’s funktioner og interagere ved hj?lp af andre brugere barriere fungere rette op en post fat at indtaste din e-mail eller telefonnummer plu aldeles adgangskode.

Hvordan ?ndrer eg min passwor i lobet af Badoo?

Foran at lave om din passwor i lobet af Badoo elektronskal fungere i spidse logge ind pa din konto. Sm?l dern?st inden fo dit profilikon i toppe til venstre pa sk?rmen og v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne elektronskal man v?lge ‘Konto’ plu dern?st ‘Adgangskode’. Indtast din eksisterend adgangskode og derefter din nye adgangskode. Klik inden fo ‘Gem ?ndringer’ for at fuldfore processen.

Kan jeg logge ind i lobet af Badoo i kraft af min Google-konto?

Nej, det er ikke ogs muligt at logge ind i lobet af Badoo med din Google-konto. Fungere kan kun logge ind inden fo Badoo igenne din e-mail eller nummer og adgangskode.

Hvor meget gor eg, safremt min Badoo-konto er blevet last?

Hvis din Badoo-konto er blevet last, kan det skyldes aldeles r?kke arsager, herunder mistanke om heroin misbrug eller forfatningsbrud af Badoo’s albuerum. Fungere kan kontakte Badoo’s kundesupport fortil at fa ind backup indtil at fastlas din konto opad retur.