Skip to main content

Mobelkuns Match 2023 – et cirkul?rt forum fortil matchmaking, ne og inspiration

Bliv alt del af formgivning Match 2023 og mod livsstilsbranchen og udvalgte designere, nar arets matchmaking rykkerbrev ind i lobet af Formland Autumn indtil august.

Herhen moder designere plu livsstilsvirksomheder hinanden 1:1, d der ganske vist vil eksistere mulighed sikken at netv?rke med andre designere plu optage andel som relevante debatter, og ogsa tager fat inden for ma sv?re nogle sporgsmal omkring branchens futuru i fuld verden, hvor fungere i egenperson, kunder plu EU stiller hoje fordring indtil b?redygtighed.

Et cirkul?rt fokus

Forbrugerne stiller storre og flere betingelse oven i kobet produkters CO2-aftryk og gronne profil. Do gor Europ?iske Unio, hvis nye b?redygtigheds-dokumentationskrav oven i kobet virksomheder, der onsker nedgan til Europ?iske Unio’s hjerte charter marked foran mobel- plu tekstilprodukter, udrulles pr. t?t futuru. Det er for det afgorende for virksomheders og designeres succes plu v?kst, at tegne produkter, services plu systemer, der lever frem oven i kobet kravene.

Er du filminteresseret pr. at skubbe inden fo den cirkul?reskrivels udvikling og idet modeskaber tilbyde dine kompetencer i tilgif virksomheder, der er klar til alt gron omstilling – end tag ved hj?lp af inden fo Formland og deltag med hensyn til mobelkuns Match 2023.

Open call i tilgif livsstilsvirksomheder

Har din livsstilsvirksomhed farm fortil nye samarbejder inden foran cirkularitet plu miljobevidst omstilling, kan du sog om at repr?sentere pr. formgivning Match og afdelingsmode nye talenter, erfarne designere plu mulige fremtidig samarbejdspartnere.

  • Et kurateret matchmaking-program inklusive 1:1 moder inklusive udvalgte designere plu designvirksomheder (forbooket plu aflob sikken blinddates i lobet af dagen)
  • Aflob sikken at fa nye ojne inden fo din virksomheds produkter, cam plu lign.
  • Aflob sikken at tr?ffe fremtidig samarbejdspartnere
  • Computer Program i kraft af relevante talks

Open call oven i kobet designere og designvirksomheder

Hvordan modedesigner plu designvirksomhed er mobelkuns Match 2023 din aflob fortil at reklamere fo dig selv – plu pitche, hvorlede akkurat dine designkompetencer kan bringes inden for idr?tsgren i modet tillig brands og producenter fra den danske livsstilsbranche.

Man kan og ogsa selvst?ndig modetegner sog forudsat at dukke op tillig pr. puljen af sted professionelle og up-coming designere, som i lobet af dagen matches inklusive udvalgte livsstilsvirksomheder.

  • ”Studie-tur” indtil Formland inkl. bus tur-retur Kobenhavn-Herning (fast ankomst- plu afgangstidspunkt)
  • 1:1 moder med udvalgte livsstilsvirksomheder (forbooket samt aflob for blinddates pa dagen)
  • Adgangsforhold for at spille dig i egenperson og dine designkompetencer pa banen og ogsa fingeraftryksekspert
  • Program i kraft af relevante talks

Et forum sikken matchmaking

Formalet i kraft af formgivning Match er at lette alt nem plu anskuelig madehold at bega matchmaking bland danske livsstilsvirksomheder plu professionelle plu upcoming /nyuddannede designere. Livsstilsvirksomhederne og designerne har d.d. ikke sandt et naturligt forum, hvor de modes plu mankefar afklaret samarbejdsmuligheder. ved hj?lp a Design Match far fungere da livsstilsvirksomhed adgang sikken at fa stikkontakt oven i kobet s?rligt udvalgte professionelle designere, du ikke sandt kender forinden og upcoming talenter forinden fortil din branche. Og ogsa modedesigner ovis du muligheden fortil at afdelingsmode nye, potentielle kunder og samarbejdspartnere.

I kraft af formgivning Match gavegive vi udvalgte designere adgangsforhold hvilken at promote sig i egenperson ove fuld en designer-portfolio – synkron inklusive at livsstilsvirksomheder muflon pr?senteret fuldfort hoj r?kke designere i lobet af en gang. Alle moder forbookes tilslutte, dog der vil ogsa eksistere acces foran genabne blinddates i lobet af dagen.

Samtlige matchmaking-moder mellem designere og livsstilsvirksomheder afvikles kropslig under Formland Autumn mandag r. 21. . Hvert match-mode varer 20 minutter ved hj?lp af acces for 3-4 forbookede moder plu 1-2 blinddates pa dagen. Bem?rk venligst, at projektets partnere ikke sandt kan sta inde fo, at alle far et match, dengang forn?rm baseres i lobet af kompetencer plu onsker.

Et kurateret kamp program

Frem gennem de planlagte matchmaking-moder vil det under arets Design Match folgelig v?re muligt fortsæt linket at repr?sentere med hensyn til et kurateret talk-program og formindske del pr. debatterne:

– – Talk #1: ECO-design forordningen – how to? Mod klaustrofob Jorlet siden We Do Wood og almindelig hor, hvordan du kan arkivere sin virksomhedsstrategi om med hensyn til arbejdet i kraft af ECO-design forordningen

– – TALK #3: Cirkul?rt mobelkuns – how to? Mod Jakob Aaen til side Malbar og hor, hvordan en arbejdsfolk strategisk inklusive cirkul?rt mobelkuns som sin forretningsgang

Det er muligt at repr?sentere som mobelkuns Match 2023 og ogsa designer/designvirksomhed og da livsstilsvirksomhed. Eneste fordring er, at din virke har et CVR-nummer plu kan tage del legemli i lobet af Formland Autumn med hensyn til Herning mandag r. 21. . Snarer underretning gid afskedens time mv folger.