Skip to main content

Hur man skriver en bra Tinder bio

Tinder ar webbplats hA¤r jattebra. Men att skriva en Tinder bio ar inte oforfalskad sa enkel. Med den arme artikeln kommer vi att visa dig hur man skriver en utmarkt Tinder bio forut att ringa fler matchningar.

I Tinder ar din bio inte den mest hisnande delen fran din profil, atminstone vanligtvis. Anda besoker flertal det forut att granska mer ifall dig. Men ifall det ej finns nagot eller noll gripande, kommer de antingen inte att amna skriva till dig eller sa blir du ej matchad alls. Sa en bio kan bestamma hur avsevart du sticker ut. Inneha ar en bra upprakning med tips att tanka gallande nar du skapar din profil, och de hjalper dig bestamt ifall du inte vet hur man skriver en bra Tinder biografi. Harnast tips fungerar ocksa forsvunnen fran Tinder konungen andra dejtingsplattformar som Bumble, Lovoo, OkCupid, Badoo etc.

?? Innanmate:

  • ?? Varfor bios betyder
  • ?? Foton
  • ?? Tips for bra Tinder bios
  • ?? foredome gallande bios

?? Varfor bios betyder

Som redan namnts i inledningen nog biografiteksten i din Tinder-profil inte ar nodvandig spridning forsta anblicken. Men du inneha felaktigt. Samt ifall flera inte laser texten som du har skrivit ifall dig allena, finns det aven fortsattningsvis ett stort antal manniskor som ser gallande hur sa du inneha att anfora om dig sjalv. Din bio ger bra input for otaliga och utfor det lattare pro dem att ejakulera i kontakt med dig. Detta gor det lattare for din match att ha ett subjekt redan fran inledningsvis som kan diskuteras med dig. Om det absolut inte finns nagot skrivet i en bio kan de kissbrides.com dessa uppgifter avlasa jatte- i det: Antingen ar du inte absolut arbetande kungen Tinder, du kanner knappast forut att administrera den, du ar ointressant eller nog till och med en aning arrogant. Liksom dina foton ger din bio amnen for konversationer. Hjalp din match och utfor dig personligen spannande.

?? Foton

Du inneha precis, foton ar ej pa rak arm en segment av din Tinder bio, men de ar en segment av din profil. Utan bra bilder fran dig sjalv kommer ingen att amna lasa baksida fran underben som star i din biografi. Ifall du vill bli upp ar bra foton viktiga. Men hur sa gor ett bra Tinder-foto? Vi kunde sjalvklar diskutera detta lange, men darnast saker galler nastan alltid:

Anvand aldrig Tinder utan foton

Ifall du inte har gatt i genom introduktionen till det arme avsnittet bor du begripa varfor. Ingen kommer att vara hagad fran den trist klumpen bland ansiktshavet. Ifall du inte har bilder fran dig personligen som du uppskattar, be en van om dorrvred. Ocksa foton som kanske ej ar uppdaterade ar aven fortsattningsvis battre an inga alls. Dessa bilder bor dock saklig dig och ej ett foremal, ett landskap eller nagon annan.

Anvand aktuella foton

Ocksa om det sista tipset namnde att gamla foton aven ar mojliga att nyttjande, borde de enkom besta en sista utvag. Dina foton bor ej besta aldre an par eller tre ar; helst dartill mycket harforleden. Du har varit i en har frisor under tiden och aga nu en helt konstig frisyr? Det ar ganska klargjort att du ej har folksamling bra bilder fran det annu, men minst en bor ga in i din profil och om mojligt gallande en av de tvenne forsta platserna.

Bra bildkvalitet och inga selfies

Selfies ar gift om du vill spana attraktiv ut. Och selfiesticks ar det varsta. Ifall det knappast finns nagra bilder konungen dig, undran en van ifall det skulle besta mojligt att plocka nagra bra bilder fran dig. Dessa bilder behover inte tas med en lyxig kamera, en bra mobiltelefonkamera racker. Anvand blott selfies om de ar riktig bra.