Skip to main content

Odla traffades vi. Samt mig tankte enbart YEEHA samt ville bogsera honom over bordet…

Tar det aldrig forliden?

och pussa honom genast skad darfor att kar ej skall forhasta sig lat mig bli. Vi klickade nu, drack en segment skumpa inom Gamla cit sam till delikat kost samt hade roligt. Da blev han giftig. Varfor skulle sjalv fanga med honom hem ifall mig inte kande pro det 100 ande? Plikt kar aga odla brattom? Hans ego var sarat. Hans sjalvkansla. Skad jag tyckte inte ens missgarning ifall honom pro saken dar sakens skull, samt ocks det forvirrade honom sa han eftersom kvinnors hjartan tender oppnas emedan kar befinner si ledsen byracka skad sjalv sa aj aj aj, om ni forsoker med DET drar mig all varldens led ( det inneha mig allareda vandra villi odla det smallde forsavitt det). Skad han var missnojd sta han hade ju hallt ino undertecknad nago vikt alkohol darfor att skapa undertecknad ”medgorlig” sa han med speciell sarkas andock sjalvklart aven tillsammans speciell riktighet! Mi hade endas skrattat sam flamsat och haft lattjo samt lockat sam hetsat op honom inom atskillig timmar samt darpa vada? Tack tack a tja tillsamman dej greppa din taxi, dar befinner si den, tack stav ikvall!

Skad hade tydlige skroplig koll pa ”charmen”

Senare kungen natten fick jag kunna att sjalv ej bara varenda konventionell och ofrigjord. Han visste omedelbart att mig tillika fornekade mina kanslor. No ville mi BERLOCK ja tillsammans honom skad holl mina knan nar forbund och slank ne i tricke for att mig vart radd att icke kunna valla uppsyn HELIGA MOTTO! Det befinner si endas din HELIGA MOTTO det handlar ifall?

Nasta dag skulle mig sasom normal tjanstgora. Det befinner sig nodvandigt att mig skriver for att erhalla uppsyn bok nykter. Sjalv har ingen manadslon sam inga gava. Mi vara tvungen klara undertecknad. Tillika VILL mig anteckna hela tiden villi boken. Andock ne, sa han, tank att ditt syssla skall besta viktigare annu JAG. Du sitter enkom darbort sam mumifieras for ditt ” master?? – verk”… Det befinner sig himla oattraktivt!

Hm. Ar det ett fint mojang att prata at nago forfattarinn? https://kissbrides.com/sv/findeuropeanbeauty-recension/ Att mig mumifieras framfor centrum ” master?? – verk”….och att det befinner sig himla oattraktivt att mig astadkommer centrum arbetsplats? Charmigt? Han meddelade mig under likval nagorlunda charmiga former att han fast an skulle forbruka tryta sista ett pa oljud ( mi hade sopat undan fem bruten do allaredan ) vi att undsattning mej fran det har ICKELIV tillsammans skrivandet. Det lat enastaende i och stav sig, tyckte jag, sa sasom han lade opp det. Sjalv tankte finfin, han skall salufor mej efter dagens id kungen lite mer fnittrig bubbel och flabba sam festligt pa stan. Champagnen vart inte essentiell andock han hade sagt att han hade hejdlost massor kosing ( vilket flera karlar talar om sta en ) sa f naturlig bubbel villig stan var inget problem. Han var verkligen rolig. Nagon av do roligaste. Jag tankte hm, ja det later ju finfin, stav sjalv behover rentav bryta av alltemellanat sam producera nagot ovrigt sam det vore grann att nalka via markli mot. Genast har han fattat!

Skada han hade andra planer. Han tankte anlanda hem sam donera jag en djupmassage. Han tankte gitta ja ifran centrum arbete samt placera undertecknad villi sangen. Samt sedan beskrev han ino detalj hurdan denna tillsammans hans djuppenetrerande fingrar utforda djupmassage skulle knalla till samt att sjalv skulle skria postumt mer eftersom mig aldrig hade varit tillsammans forsavitt nagot sa underbart. Oh…. nja, det varje antagligen ick ratt DAR sjalv var ann, eventuellt hade sjalv kommit dit forsavitt han icke hade vandrat handelserna i forvag inom dyli detaljrikedom, samtidigt sasom han tankte hindra mej a att arbeta…!