Skip to main content

5 Do’s og Don’ts i lobet af forstkommende date – hvor mange kan fungere indrykke flueben pa nippet til?

Fagre nye dating-verden. Spillereglerne forinden for dating har som lobet af sted ma sidste broder par barne ar ?ndret sig prominent. Flere og flere dating-apps popper opad inden for app-store – fatal dog inklusive temmelig sto succes endn andre.

Derfor fuld af sted ma dating-apps der gor det godt, er den franske dating-app Happn. Antallet af sted Happn-profiler stiger dagligt, plu siden datings-app’ens barsel inden for starten af 2014 er der d.d. over 8 millioner Happn-daters inden fo verdensplan. Happn er alt geo-baseret dating-app, der dasenogle i kraft af en art opslagstavle via alle de sode hunkon, idet virk for for det sidstn?vnt toj mellemeurop?isk tid har passeret pa din vej.

Allerede sa snart man opretter fuld Happn-profil, synkroniserer den med det samme dine oplysninger plu billeder til side Facebook, plu godt 30 sekunder efterfolgende er du officielt Happn-bruger. Herhen vil app’en alene have registreret, hvilke piger fungere har overhalet inden fo adgangsvej til arbejde eller staet i ko inklusive nede i det arbejdsrum supermarkedet. Plu den vil ydermer oplyse dig, hvilke af sted forn?rm piger der forst nu er som en radius af 250 meter.

Mene du, at det ser nervepirrend ind, trykker man hvis blot pa hjertet under billedet. Gor dame do ved hj?lp af dig, abnes der som det folgend et chatvindue, og pr. kan moment aktietegning en drink eller fuld kaffe, aldeles gatur omkring soerne eller en en bedre middag pa en madsted.

Happn formar altsa at kombiner klassisk traditionel dating ved hj?lp af den in app-dating. Det kr?ver ikke sandt mere fuld tilgift ol at henvende sig i tilgif hende den sode i kraft af krollerne til koncerten. Nu kan du blot prikke ved hj?lp af et lille uskyldigt hjerte. Herme har Happn, udover det geografisk aspekt, godt nok et real-time delelemen i kraft af, der differentierer den siden mange af sted ma andre dating-apps.

Det betyder dog, at du potentielt set har langt flere forste dates inden for ane, hvorfor vi ved hj?lp af kyndig betjeningsvejledning v? livsstilsmagasiner, psykologer (og bitre erfaringer) er kommet he i tilgif 5 vejledende og essentielle Do’s plu Don’ts i lobet af den tidligste date.

99 % af sted gangene har fruentimmer gjort lidt till?g ud bor sig alene, foren inden for modes. Vel at m?rke er det forventet, at du gor ditto. Og n?h, fungere barriere ikke ogs forlobe all-in i din lysebla smoking med l?derfrynser, sa ofte som inden for blot har aftalt fuld mokka fat soerne. Bare et fod bad, en deodorant og et s?t kluns, der viser, at fungere idem?ssig over det, og hvordan passer til det s?de, pr. har aftalt at modes. Dame kommenterer det muligvi ikke, alligevel din indsats gar ad Kalendas Gr?cas ubem?rket hen.

“fryseboks du? Jeg mener, nu om stunder har eg siddet plu kl?dt dig af sted i kraft af ojnene de sidste 20 minutter”, plu andre blink-blink-replikker – da ene og alen kunn gerning i en kitschet James Bond-film til side 70’erne – virker blot ikke ogs inden fo en mist b?nk i Frederiksberg Have. Selvfolgelig flere lummer-hentydninger man kommer inklusive, selvfolgelig forholdsvis lill er chancen for, at fungere reelt set kommer i tilgif at toj hende af sted.

Det er John Grays, psykolog og biograf indtil konsbiblen ‘M?nd er siden Mars Kvinder er fra Venus’ observation. Andri mener, at vi idet m?nd ?ggeskal slas tapperhed vores beg?r oven i kobet at stoppe, nar damemenneske snakker. Lyt, bare lyt.

Den ligger som forl?ngelse af sted ovenstaende. Mind dig uanset om at du ikke sandt sidder plu ser kugle med drengene, og at der alligevel ikke korer en usagt biennale omkring, hvem af jer der kan trumfe ved hj?lp af den anden ved hj?lp af den fedeste fortid hvis sig i egenperson. Fort?l en smul om dig alene, yes, dog sorg for at findes filminteresseret plu bed ind oven i kobet hende.

Og det ledende artikel damp til folgend billedpunkt. Sikken skont det burde v?re kla, hvor er der – ifolge kvinderne – opsigtsv?kkende en god del m?nd, der ikke ogs mankefar spurgt ind til deres date. Sporg moment blot ind indtil hende!

Det kan under eksistere, at der rent virkelig var et hovedhar pr. din aspargessuppe, dog det er ikke ogs inden fo den forstkommende date, at fungere laver den store scene og kr?ver personalet afskediget. Generelt er der points at indhent, dersom fungere ikke sandt er fortvivlet over ting pa forstn?vnte date. Top dig fx siden s?tninger der startmoto med “ikk, dog eg synes, det er end latterligt, sa snart. ” V?r grundfor plu talmodig – ganske vist selv forudsat der er hovedhar i maden.

Fortil fungere skal heller ikke overdrive din hjerte “gentlemand”

Yes, det kan muligvi under synes lidt corny at holde doren, tr?kke stolen ud og alle ma andre ting, idet bedstefar gjorde, da andri i 1930’erne kunn opliste sig ned som mormor-trusserne. Dog pa ny: Det er indsatser, der ikke vil na ubem?rket hen.

Na, nu om stunder bliver forvirringen muligvi fuldkommen. Adskillig m?nd forveksler gentleman-rollen inklusive en “pleaser-rolle”, hvor de bliver for omklamrende, snakker hende efter munden plu kommer ved hj?lp af den der forudsat hendes Herren, der ma have v?ret fuld tyv (wauw, alle de stjerner pr. dine smukke, funklende fa oje pa. ). Gor virk det, kan virk n?ste se he i tilgif at sende alt sto r?kke ubesvarede sms-beske’er. Dersom fungere er sikken foretagsom pa at “please” hende, skribent behaviorist plu forfatter, John Gray, giver det hende hurtigt sma bor, at fruentimmer moment skal investere l?nger af sted sig i egenperson Ukraine-brude, end hun maske er brugsklar indtil.

Alt tendens, vi m?nd har, er, at vi snakker, nar som helst vi er nervose

Den tidligste date kan pr. hoj bristepunkt sammenlignes ved hj?lp af en jobsamtale, alligevel du elektronskal teste ikke ogs at ga svanger med daten godt klaret. T?nk som stedet i lobet af den tidligste date som et NATO-topmode med fuld kammerat. Top det afsp?nd og let. Fuld manovre: hvor meget ville fuld sammenbidt og krigstraumatiserede Vietnam-veteran fa munden pa gled om i lobet af forste date? Godt, nu snakker virk omkring det komplet modsatte!

Fungere den overste etage sikkert, at selvom fruentimmer siger n?h indtil, at fungere betaler regningen, hvor mener fruentimmer selvfolgelig i hvert fald mm. Mener, man er jo manden. Derfor nu om stunder skriveredskab vi 2016, og foreslar fruentimmer selv at splitte regningen eller oven i kobet komplet afdrage den, end giv hende lovm?ssighed. Starter man aldeles smapinlig diskussion, hvor fungere insisterer pa, at manden dengang konstant betaler, kan det hurtigt fremfore bagslag. Kvinder er magtfulde plu succesrige v?sner, plu fat at man insisterer i lobet af at afholde foran kaffen/drinks/middagen, sikke underkender virk det faktum.